Strandflickornas Havshotell

Längst ner i söder på Lysekils halvö hittar ni Strandflickornas Havshotell på Turistgatan som sträcker sig bort till Havets hus. Hotellet ligger precis intill kusten med utsikt ut över Gullmarsfjorden.

Strandflickornas Havshotell ligger i en villa som restes upp i slutet av 1800-talet och alla rummen har blivit personligt inredda. På hotellet hittar du även bastuanläggning och utomhusspa på en brygga med utsikt ut över havet. Även vissa hotellrum bjuder på liknande utsikt ut över havet.

Hotellet har en mysig matsal som är inredd i en klassisk stil för att återskapa känslan från förra sekelskiftet när många resenärer kom till Lysekil årligen för att koppla av, kurera sig och äta gott. Hotellet har ingen egen restaurang i den vanliga bemärkelsen men har en liten egen meny med hemlagade rätter. Det serveras även gratis kaffe, frukt och kex på kvällarna i matsalen.

Om du som hotellgäst vill boka weekend eller konferenspaket så samarbetar hotellet med närliggande restauranger för att ge en så bra upplevelse som möjligt.

Förutom ett mysigt läge i Lysekil har Strandflickornas Havshotell väldigt nära till Havets Hus som är ett saltvatten akvarium som visar vilket liv som återfinns under ytan i Skagerrak utanför Lysekil. Hotellet kan även hjälpa dig med information och bokning för andra aktiviteter som att paddla havskajak, båtutfärder, golf, cykeluthyrning, sightseeingtåg m.m.

från 796 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lysekil