Strand Vandrarhem & Kusthotell

Om du vill bo lite enklare, billigare och ändå ha ett eget rum så kan Strand Vandrarhem och Kusthotell vara rätt alternativ för dig. Det är beläget i södra delen av Lysekil med ett gångavstånd på drygt 700m till centrum och knappt lika långt till badplatsen Pinnevik åt andra hållet.

Rummen är väldigt enkla men är utrustade med eget badrum och det finns gratis trådlöst Internet att tillgå i alla utrymmen. Om du skulle vilja laga egen mat så finns där ett gemensamt kök att använda sig av och det erbjuds även gratis bastu om vill koppla av med det.

Det finns möjlighet att beställa måltider till grupper men detta är något som måste göras på förhand, men det kan vara bra om man har ont om tid eller vill ta med sig mat på utfärd. På hotellet finns även gemensam grillplats och det går även att hyra cykel om du vill utforska Lysekil på det sättet.

Om du skulle vilja utföra aktiviteter så hjälper personalen dig gärna med det. Det finns så väl fiskeutflykter, dykning och guidade dagsturer som du kan underhålla dig med.

Rummen finns att få för 2 personer, 4 personer eller s.k. familjerum som rymmer upp till 6 vuxna. Personalen pratar dessutom 5 olika språk så om svenska inte är ditt modersmål så kanske engelska, franska, spanska eller tyska fungerar bättre.

Om du anländer med bil till hotellet så finns där en gratis allmän parkering i anslutning till hotellet. Denna parkering går dock inte att boka så om du anländer under högsäsong finns det stor risk att du får parkering tillfälligt någon annan stans.

från 550 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lysekil