Hotel Lysekil

Väldigt nära Stadsparken i de södra delarna av Lysekils centrum hittar ni Hotel Lysekil som är namnet på hotellet. Det ligger vid Rosvikstorg nere vid hamnen och har ett väldigt bra läge för er som anländer med båt, buss eller bil till Lysekil.

Det centrala läget gör att ni har väldigt nära till restauranger och shopping. Samtidigt ligger det precis intill hamnen vilket bjuder på en fantastisk utsikt.

Rummen på hotellet är individuellt inredda och ger en lätt hemtrevlig och harmonisk atmosfär. Alla rummen har förutom bädd även en sällskapsdel och är utrustade med TV och kanaler från kabelnätet.

Hotellet har en sommarrestaurang som namnet antyder har öppet under högsäsongen och serverar en à la carte-meny som är baserad på lokala råvaror och med ett stort fokus på fisk och skaldjur från trakten. Hotellet har även en bar med pubmat för den som hellre föredrar det.

Hotel Lysekil har en fantastisk frukostbuffé som ingår i bokningspriset. Det finns även möjligheter att få frukost på rummet.

Hotellet erbjuder tjänster som bröllopssvit, tvättservice, bagageförvaring och biljettservice om du skulle vilja använda något av det.

Totalt sätt har hotellet 50 rum och alla är rökfria, samt är utrustade med sittmöbler, TV, telefon, badrum med dusch.

från 765 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lysekil