Grand Hotel Lysekil

Grand Hotel är ett populärt hotell i de centrala delarna av Lysekil som tillhandahåller en stor variation av rum trots att de bara totalt sätt har 22 rum. Här hittar du små enkelrum till svit med balkong.

Hotellet byggdes i slutet på 1800-talet och ligger vid Kungstorget som är Lysekils största torg och gränsar mot Stadsparken. Mycket av stilen i Grand Hotel återspeglar dess historia även om det är fräscht och individuellt inredda rum som både har TV och gratis Wi-Fi.

Hotellet serverar frukost i matsalen varje dag som alla hotellgäster är välkomna att ta del av. Det finns även möjligheter att sätta sig på uteserveringen som ligger ut mot Kungstorget där torghandel har bedrivets sedan Lysekils födelse.

Om du vill bo centralt på hotell i Lysekil så kommer du inte mycket närmare än vad Grand Hotel har att erbjuda. Här ifrån tar du dig dessutom enkelt iväg till olika aktiviteter och sevärdheter som finns i Lysekils omnejd som t.ex. golf, fiske och Havets Hus.

Om du anländer till Lysekil med bil så finns det ett begränsat antal parkeringsplatser längs Polisgatan som ligger precis bakom hotellet. Ner mot hamnområdet och Rosviktstorg finns ännu fler parkeringar och där ifrån har du ett kort gångavstånd till hotellet. I hela Lysekils centrum finns drygt 1800 parkeringsplatser där många har avgift under sommarmånaderna.

från 850 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lysekil